Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Free Concept ApS
CVR. 29617899
Højbyvej 60
5260 Odense S
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Tlf.: 65959837 
Etableringsår: 2006

Betaling

Betaling sker ved betalingskort og pengene trækkes straks efter din bestilling.
Der tages imod Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro.

Levering

Leveringstiden er ca. 2-4 uger efter bestilling.
Levering, varerne leveres samlet til firmaet uden beregning.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Der er ingen fortrydelsesret, da varen speciel produceret med firma logo.

Hvis du vil reklamere over dit køb (Reklamation)

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på (indsæt netbutik url) har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor 8 dage efter modtagelsen af varen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Free Concept ApS
Højbyvej 60
5260 Odense S

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig/firmaet. Personoplysningerne registreres hos Free Concept ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte i Free Concept ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på b2b.freeconcept.dk/firma er Peter Kolle. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til b2b.freeconcept.dk/firma videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Free Concept ApS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Dette afgøres ved Byretten i Odense.